¿SAPS QUE POTS REESCRIURE EL FUTUR DE MILERS D'INFANTS ARA?

Tu pots fer-ho gràcies al Testament Solidari d'UNICEF. Un acte pel qual, a més de deixar la teva herència als teus éssers estimats, pots destinar una part o tot per a seguir ajudant en el futur a la infancia més vulnerable.
Així, la teva solidaritat s'estendrà a futures generacions.

Qualsevol llegat, per petit que sigui, marcarà la diferencia en la vida de molts infants a tot el món.
Amb un gest senxill podràs convertir:

infografia de un billete y una jeringuilla

Els teus estalvis en ilers de vacunes contra la pòlio o el xarampió

infografia de coche y un bol de comida

El teu cotxe en tractaments contra la desnutrició aguda

infografia de casa y una escuela

La teva casa en una escola per a que els infants rebin una educació

infografia de personas

És a dir, els teus béns es podran convertir en un futur millor per als infants del demà.

 

¿PERQUÈ INCLOURE UNICEF AL TEU TESTAMENT?

Tots els infants tenen drets a aigua potable, cures mediques, una nutrició adequada, educació i un entorn segur on créixer. En incloure UNICEF al teu testament estaràs donant suport a la nostra tasca per asegurar que demà aquests drets s'acompleixin. A més, contribuiràs a finançar projectes que, en alguns casos, podrien trigar anys en ser recolzats econòmicament.

Així, algún dia ens proporcionaràs els recursos necessaris per afrontar situacions imprevistes com ara conflictes, desastres naturals i altres emergències en les que els infants puguin estar en perill.

Tu pots salvar més vides.

Foto de una niña

Si estàs interessat, sol·licita més informació a la nostra responsable d'Herències i Llegats, Silvia Llorens, al 91 378 95 71 o per e-mail sllorens@unicef.es


¿COM HO FAIG?

No és necessari disposar d'una gran fortuna per a compartir-la amb UNICEF i reescriure el futur de milers de nens i nenes de tot el món.

Hi ha varies formes de fer un testament solidari:

icono de un circulo con un uno

En el cas que no tinguis hereus, pots nomenar UNICEFheredero universal, entregant-nos tots els teus béns, drets i/o accions.

icono de un circulo con un dos

En el cas que vulguis deixar els teus béns a més d'una persona i/o institució, pots nomenar UNICEFcoheredero, senyalant al teu testament el percentatge assignat a cadascuna de les parts.p>

icono de un circulo con un tres

També pots legar un bé concret a UNICEF a través d'un legado.

Incloure els teus béns al testament és senzill. Si ja ho tens fet, pots contactar amb un notari per realizar una modificació.

Imagen del libro

Si encara no ho has fet, podem assessorar-te perquè puguis incloure-hi UNICEF. Sol·licita més informació a la nostra responsable d'Herències i Llegats,Silvia Llorens, al91 378 95 71 o per e-mail sllorens@unicef.es

També pots descarregar-te la nostra Guia per fer un testament solidari.

DESCARREGAR (8MB)

Testimonis

Les nenes i els nens de familiars i amics tindran totes les necessitats més que cobertes; ells saben dels meus desvetllaments per la infancia que no disposa ni dels més bàsic. Des de la meva més profunda convicció, recolzada i encoratjada per la persona amb qui comparteixo vida i patrimoni, destijo que quan ja no estigui en aquest món, la meva contribució continui afavorint aquesta infancia. És per això que decideixo incloure UNICEF al meu testament.

Romana Martínez, Sòcia d'UNICEF

imagen de una mujer

"la gran mayoría de las personas dejan su herencia a familiares,… yo prefiero dejárselo también a los niños y niñas que más lo necesiten.

Esperanza, ha deixat a UNICEF la seva herència

A mis amigos y conocidos les hablo de lo doloroso que es irte y no poder pensar ‘he hecho algo bueno’ (...) El día que me vaya no será con las manos vacías sino ayudando, y mejor aún si es a la infancia.

María Dolores Tito, ha inclòs UNICEF al seu testament

 

PREGUNtes freqüents

Consulta tots els dubtes que tinguis abans de fer un testament solidari a favor de la infància més vulnerable. Veure totes les preguntes »