Catalunya s'il·lumina de blau pel Dia Mundial de la Infància

Amb motiu del 25 aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, UNICEF Comitè Catalunya durà a terme diverses activitats commemoratives.
Actualizado el 20/11/2014 a las 10:28 | La infància en dades

En total, una vintena d’edificis emblemàtics de les 4 capitals catalanes s’il·luminaran de blau amb motiu d’aquest emblemàtic aniversari.

La iniciativa d’UNICEF Comitè Catalunya pretén posar de manifest el compromís i la solidaritat de les ciutat catalanes a favor de la lluita per l’acompliment dels drets de la infància. D’aquesta manera, el pròxim 20 de novembre a les 20:00h els següents edificis estaran il·luminats de blau: La Façana de l’Ajuntament de Barcelona, el Palau Robert, el Palau de la Virreina, la Torre Agbar, la Font Màgica de Montjuïc, la Giradabo del Parc d’Atraccions del Tibidabo, els ponts i la façana de l’Ajuntament de Lleida, la façana de l’Ajuntament de Girona, la Façana de l’Ajuntament de Tarragona,  la Torre dels Vents i l’Espai Jove Kesse de Tarragona, i la Biblioteca Central Gabriel Ferrater de Sant Cugat del Vallès.

La celebració d’aquesta efemèride s’estendrà fins el dissabte 22 de novembre quan se celebri un acte festiu al Parc d’Atraccions del Tibidabo. L’acte tindrà lloc a les 12:30h i comptarà amb la presència de la Presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya, Anna Folch, i el Regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans i president del Parc d’Atraccions del Tibidabo, Joan Puigdollers.